Cryolipolyse (vet bevriezen)


Ben jij het ook beu? Wel afvallen, maar niet op de plaatsen die je wil ? Dan is cryolipolyse de oplossing voor jou!

 Hoe werkt cryolipolyse?

Cryolipolyse is een methode om vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan kou. Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze  tijdens een cryolipolyse behandeling aangepakt worden zonder omringend weefsel te beschadigen.  Dit wordt bereikt door op de te behandelen zone een gelpad te plaatsen, waarna de huid vacuüm wordt gezogen en gekoeld wordt gedurende 50 minuten.  Door het natuurlijke verwijderingsproces dat in gang wordt gezet zal de onderhuidse vetlaag geleidelijk dunner worden.  Tot wel 20% van de behandelde zone per behandeling.  De behandeling is veilig en pijnloos.  Je kunt bijvoorbeeld ondertussen iets lezen of muziek luisteren. 

 Medcos Body Wizard

Voor de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Body Wizard van Medcos Skinsolutions. Dit technisch hoogwaardige apparaat wordt gebruikt door meer dan 150 huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes in Nederland en België. 
Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide intake plaats, waarin alles duidelijk wordt besproken en uitgelegd. Je hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd.  Uiteraard boek  je het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

Voor welke lichaamsdelen is cryolipolyse geschikt?
De behandeling is vooral bedoeld voor de probleemzones: buik, "love handles", bovenarmen en binnen - en buitenkant  bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten.  

Het voornaamste doel is om de contouren van het lichaam te verbeteren,  dus niet om kilo's te verliezen.  Daarnaast wordt cellulitis  verminderd en  wordt je huid weer mooi glad.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
Doordat de afgebroken vetcellen door het lichaam zelf worden afgevoerd, duurt het enkele weken totdat er sprake is van een zichtbaar effect.  De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?
Over het algemeen wordt het beste resultaat behaald na 3 behandelingen, maar het kan ook zijn dat men na 1 of 2  behandeling(en) al  tevreden is. Het resultaat verschilt per persoon. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10 tot 12 weken. 

Voorbeelden van resultaten
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van resultaten.

  • Vrouw.1 behandeling front
  • Vrouw 2 behandelingen front
  • Vrouw 2 behandelingen.side
  • Man 2 behandelingenHoeveel kost het?

De adviesprijs voor deze behandeling bedraagt  € 175,- voor 1 behandelkop en  € 350,- voor 2 behandelkoppen. 

Tijdens het intake gesprek bekijken we samen  hoeveel behandelingen en behandelkoppen nodig zijn voor het gewenste resultaat.  

Wil jij ook beter in je vel zitten, neem dan contact op voor meer informatie of  een intake gesprek.

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map